Bedankt!

Deze site vervalt per 13 juni 2021.

Met veel plezier hebben we de blog van onze fietstrektochten bijgehouden. Vele avonden heb ik in ons tentje zitten schrijven, eerst in een schriftje, toen op mijn gsm en de laatste paar jaar op een mini-laptop, wat de beste verbetering bleek. Er zijn meerdere migraties geweest van de site, waardoor ik vanwege de slechte kwaliteit van de foto’s en de erg lange teksten de vrijheid heb genomen om het rondje Noordzee alleen nog te noemen met kaartjes ter begeleiding.

We waren tot het laatste deel gekomen van het fietsen langs de kust van Groot Brittannië. Vanwege familieomstandigheden bleven we liever in Nederland. Dit jaar hebben we erg veel gefietst van thuis uit. Dat zijn de huidige omstandigheden.

We hebben besloten dat het rondje Nederland een heel mooie afsluiting is van onze blog.

Graag willen wij de bezoekers van onze blog bedanken voor de belangstelling in onze fietstochten. Wij hebben dit altijd erg gewaardeerd. Natuurlijk is het niet gedaan met onze fietstrektochten. We hebben nog altijd routes die we willen fietsen, maar we sluiten onze blog.

Het is mooi geweest.

Bedankt!

Met een sportieve groet,

Bert en Birgt

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Bedankt!

 1. Jos zegt:

  Hè? Waarom doe je dit weg? Is het niet leuk dit later nog te kunnen zien? Kost het bestaan houden té veel? Ik begrijp even niet waarom je dit doet.

 2. dirkenbianca zegt:

  Is het niet mogelijk om de blog zonder kosten verder te laten bestaan? Wij hebben nog nooit iets betaald voor de onze. Er staan dan wel wat advertenties bij, maar dat hoeft de pret niet te bederven. Jammer dat ie zomaar zou verdwijnen!

 3. Birgit zegt:

  Het zijn niet alleen de kosten van hebben van de blog. Het is ook het schrijven ervan. Er gaat veel tijd zitten in het schrijven, het posten en soms slechte internetverbindingen, waardoor er minder rust is dan dat ons lief is.

 4. Birgit zegt:

  Het zou wel gratis kunnen blijven bestaan, zo zijn we ooit ook begonnen, maar dat is niet de hoofdreden. Mijn interesse in het bijhouden van een blog is verdwenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s