Rekken

Onze slaapzakken, bedoeld voor het kamperen in het voorseizoen in Schotland of Noorwegen, zijn vannacht het foedraal niet uit geweest. We hebben er de hele vakantie last van dat ze te warm zijn. Het zal de komende nacht weer erg warm kunnen worden, want ook vandaag steeg de temperatuur tot rond de 40 graden.

De omgeving verandert erg. Het landschap glooit licht en er stromen veel beekjes. Alles erg landelijk. Tot onze verrassing kwamen we langs een zandsteengroeve in Losse. Er was een monument opgericht voor professor (?) Staring. Op de plaats stond ter informatie dat er een laag van tot wel 5 meter diep zandsteen was in het gebied. Er is daar een groeve om dit te bewijzen. Het zandsteen is niet gebruikt als bouwstenen of als grondstof voor cement.

We zochten een camping met cafetaria, zwembad, WiFi en gratis stroom. Vaak betalen we een belachelijk hoge prijs voor stroom. Bert gebruikt niet veel batterij, maar af en toe moet hij wel geladen. We vonden een gtote familiecamping met alles erop en eraan en het grappige was dat de display van Berts fiets aangaf dat de batterij te warm was om opgeladen te worden.

Dagafstand: 72,5 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s